avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate lacramioaramihaela

Activitate lacramioaramihaela

ma scuzati si va multumesc foarte mult ,deja iam trimis si la reclamant are ceva ?am vazut acuma ce miati scris va multumesc anca odata
buna ziua mai am o antrebare an comunicare scrie;Depuneti documentele solicitate si anscrisurile doveditoare antr un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte ce trebuie sa fac? ai trimit si la reclamant si ami opresc si eu va multumesc
ieste adevarat nu lam antretinut de 7 ani va multumesc vas ruga mult si miar prinde bine un model de antampinare nu sant de specialitate
si daca solicit respingerea ce se antampla ?va multumesc foarte mult
se poate tribunalul sa ma oblige la plata unei pensii alimentare chiar daca nu am nici un venit sau nici el nu ar vrea cam greu de crezut?
sa scriu precum sant deacord ca minorul sa locuiasca la tata?mai zice si de pensia alimentara ,dar ieu mam casatorit si mai am 2 copii minori si nu am nici un venit din cate am citit trebuie sa dovedesc .iel mia comunicat ca nu vrea pensia alimentara vrea decat stabilirea minorului la iel ,cum am mentionat copilul ie an grija lui ce ma sfatuiti nu prea ma pricep va multumesc mult ma mai ajuta cat decat
buna seara puteti sa ma ajutati si pe mine nu stiu ce sa fac am un baiat de 12 ani si se afla la fostul concubin de 7 ani iar acum 5 zile mam trezit acasa cu o comunicare adresa si o cerere an judecata facuta de iel ,an ia specifica ca vrea exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre iel si stabilirea minorului ce trebuie sa fac trebuie sa trimit anscris la judecatorie an 25 de zile dar nu stiu ce nu mam mai confruntat cu astfel de chestii va rog daca puteti sa mi dati cateva detalii va multumesc