avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... comunicare adresa- formulare intampinare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

comunicare adresa- formulare intampinare

buna seara puteti sa ma ajutati si pe mine nu stiu ce sa fac am un baiat de 12 ani si se afla la fostul concubin de 7 ani iar acum 5 zile mam trezit acasa cu o comunicare adresa si o cerere an judecata facuta de iel ,an ia specifica ca vrea exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre iel si stabilirea minorului ce trebuie sa fac trebuie sa trimit anscris la judecatorie an 25 de zile dar nu stiu ce nu mam mai confruntat cu astfel de chestii va rog daca puteti sa mi dati cateva detalii va multumesc
Cel mai recent răspuns: lacramioaramihaela , utilizator 13:20, 16 Februarie 2015
Buna seara! Va trebui sa depuneti Intampinare, in care sa prezentati pozitia procesuala pe care o aveti in legatura cu cererile reclamantului.
sa scriu precum sant deacord ca minorul sa locuiasca la tata?mai zice si de pensia alimentara ,dar ieu mam casatorit si mai am 2 copii minori si nu am nici un venit din cate am citit trebuie sa dovedesc .iel mia comunicat ca nu vrea pensia alimentara vrea decat stabilirea minorului la iel ,cum am mentionat copilul ie an grija lui ce ma sfatuiti nu prea ma pricep va multumesc mult ma mai ajuta cat decat
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
lacramioaramihaela, utilizator
Daca sunteti de acord ca minorul sa locuiasca la tata scrieti acest lucru mai ales daca nu aveti posibilitatea sa-l intretineti corespunzator.Referitor la pensia de intretinere scrieti ca nu aveti posibilitatea,ca aveti doi minori in intretinere si ca nu realizati venituri.
se poate tribunalul sa ma oblige la plata unei pensii alimentare chiar daca nu am nici un venit sau nici el nu ar vrea cam greu de crezut?
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
lacramioaramihaela, utilizator
Eu vă sfătuiesc să solicitați respingerea cererii de exercitare a autorității părintești în mod exclusiv de către tată și să comunicați instanței de judecată că sunteți de acord cu exercitarea autorității părintești în comun și cu stabilirea, în continuare, a locuinței copilului la tată.

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor graurtatiana graurtatiana Pot obtine custodia copilului minor rezultat in urma convetuirii in concubinaj daca in acest moment suntem despartiti , eu nu detin apartament propietate ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi ,hartie de mana facuta de tata cum ca nu poate avea grija de copil anya33 anya33 buna ziua,am o intrebare.daca tatal fetitei mele nu -a intereat de copil pana acum pot a il decad din dretpuri,el ar fi de acord a imi faca o hartie de mana ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere c_stefania c_stefania Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: Am un copil din afara casatoriei, paternitatea s-a stabilt in instanta. Pot sa cer pensia alimentara ... (vezi toată discuția)