Multumesc pentru raspuns.
As dori sa stiu daca partea cu actul aditional este optionala, adica daca in codul muncii se precizeaza ca toate obligatiile ulterioare se stabilesc prin act aditional, atunci doar in actul aditional se pot stabilii? Daca obligatiile sunt precizate in CIM sunt ele la fel de valabile ca in actul aditional?
Multumesc inca o data
Am semnat inainte de inceperea efectiva a muncii un contract de munca in care este stipulat ca in cazul in care voi demisiona va trebui sa returnez proportional cheltuielile de formare (15000 euro).
Mentionez ca nu am semnat nici un act aditional care sa detalieze ce inseamna formarea profesionala (de asemenea nici in CIM nu este mentionat specific in ce sunt format profesional, doar ca va trebui sa particip la cursul de formare profesionala), de asemenea nu am participat la nici un curs care sa imi ofere o diploma autorizata sau orice fel de diploma.
Ce firma numeste formare profesionala initiala este transferul activitatilor financiare dintr-o alta tara in Bucuresti (efectiv am preluat si m-am asigurat ca ce se facea intr-o alta tara pentru mult mai multi bani acum se face mai ieftin in Romania)
Poate pe baza datelor descrise mai sus firma sa Imi solicite rambursarea cheltuielilor de formare?