Apartamentul meu se gaseste intr-un imobil mic, 9 proprietari. Am cea mai mare suprafatà din imobil si cu toate acesea nu am putut lua parte la nici o sedinta a asociatiei, nici la alegerea actualului presedinte din cauza faptului ca aceste sedinte sunt decise de pe o zii pe alta, fara ca sa fiu informata. Nu locuiesc in imobil, iar locatarii mei nu vorbesc româneste, deci nu ma pot informa dacà un aviz este afisat 2_3 zile înainte.
Este legal?
Nu ar trebuii ca asociatia sa informeze prin mail sau scrisoare pe toti proprietarii?
Si in ce termen?
PROBLEMA 2:
Presedintele asociatiei a tàiat un copac care se gasea in curtea interioara, asa singur,prin mijloacele proprii , fara nici o autorizatie, fara sa fiu preveinita, pe motivul ca era otetar. Un copac splendid, ne uscat.
PROBLEMA 3:
Pe una dintre fatadele imobilului tencuiala se prabuseste la ficare adiere de vânt. Aceasti bolovani de tencuiala cad pe terasa mea, punându-mi viata mea sau a locatarilor in pericol. Asociatia de locatari se opune oricarei reparatii (lipsa de bani, alte prioritatii -ca taiera copacului !!
www.avocatnet.ro/images/smil... )
PROBLEMA 4:
[ link extern ] )
Va multumesc pentru orice idée legalà si constructiva!