buna ziua,ma numesc alina si am 32 ani.sunt insarcinata in 14 saptamani.mi-am instintat seful de decizia de a avea un copil,iar el,prudent si-a angajat de pe acum o inlocuitoare a mea.de la un timp comportamentul lui fata de mine lasa de dorit,lasadu-mi loc de inteles ca mai bine sa renunt la servici sa stau acasa(motivul fiind probabil ca mai plateste o femeie in plus-in cazul de fata cea noua angajata). Ca femeie insarcinata m-am documentat si am inteles ca am niste drepturi,printre care si dreptul de a munci pana voi intra in prenatal. Doar ca ..la mine la servici nu e ca in alta parte..odata cu semnarea contractului ti se pune in fata si foaia de demisie,cu data necompletata(asta pentru a o completa ei atunci cand vor sa dea pe cineva afara). Acum intrebarea mea este;ma pot da afara cu toate ca sunt insarcinata si angajatorul nu are voie-prin lege sa ma zboare-desi am completat la angajare cererea de demisie? Unde ma pot adresa pentru a nu intampina greutati-si pentru a nu ramane fara locul de munca si a mi se respecta drepturile de viitoare mamica?