avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate cristi25b

Activitate cristi25b

buna ziua , am si eu niste intrebari si v-asi fi foarte recunoscator daca a-ti putea sa ma indrumati. Impreuna cu sotia am decis sa ne mutam definitiv in spania, datorita neajunsurilor din tara si a faptului ca avem un baietel in varsta de 6 ani bolnav de autism, iar in romania nu ne permitem sa urmam toate tratamentele necesare, sotia lucreaza cu salar minim pe economie, iar eu sunt asistent personal al baietelului si primesc tot minimul pe economie plus alocatia dublata pentru copil, total o suma foarte mica care de abea ne ajunge pentru traiul de zi cu zi, asi vrea sa va intreb de ce acte avem nevoie pentru a ne stabili in spania si daca vom pute primi si in ce conditii un ajutor financiar pentru intretinere copilului, mentionez ca intentionam odata ajunsi in spania unul dintre noi va cauta sa se angajeze, iar celalalt va sta acasa cu copilasul, acesta este si motivul pentru care intreb de ajutorul financiar pentru ingrijirea lui. Nu intentionam sa traim din banii care eventual ii vom primi sau nu pentru ingrijirea lui, vrem doar sa ne permitem tratamente pentru el. Va multumesc anticipat