avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate kong_master13

Activitate kong_master13

Răspuns la discuția Inselaciunea - prescriere
daca fapta de inselaciune,fals,uz de fals,fals privind identitatea si participatiune improprie la fals intelectual s-a savarsit in decembrie 2009 si abia acum s-a finalizat cercetarea penala si inca nu s-a dispus trimiterea in judecata,cat timp ar trebui sa treaca ,sau cand ar insemna ca nu mai pot fi tras la raspundere,respectiv s-au prescris faptele ?
Răspuns la discuția Inselaciunea - prescriere
7 ani indiferent daca mi s-au retinut mai multe fapte respectiv inselaciune,fals,uz de fals,participatiune improprie la fals intelectual ?
Buna,doresc o lamurire,in 2009 decembrie politia spune ca am savarsit o fapta de inselaciune cu fals si uz de fals si fals privind identitatea,desi aceasta fapta a savarsit-o un amic de-al meu dar am ramas eu sa raspund,in fine,pana acum respectiv luna ianuarie nu m-a intrebat nimeni de sanatate,iar in ianuarie am fost citat la politie si intrebat despre fapte pe care nu le-am recunoscut iar dupa declaratia mea mi s-a adus la cunostinta ca sunt cercetat penal pt aceste fapte si ca voi fi trimis in judecata pt ele,respectiv ca am calitatea de invinuit. Intrebarea mea este mai pot fi tras la raspundere pt aceste fapte sau mi s-au prescris ? Daca nu in cat timp s-ar prescrie ?