avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate aannyy

Activitate aannyy

Succesiunea a fost facuta,toate bunurile au fost trecute pe numele bunicii mai putin masina . Va rog sa imi raspundeti:as avea posibilitatea sa recuperez banii platiti la primarie pe impozitul masinii ,deoarece eu il platesc de cativa ani de cand sa facut contractul? va multumesc
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema in legatura cu o masina pe baza unui contract de vanzare-cumparare . Am cumparat de la bunica mea cu contract de vanzare-cumparare toata averea sa ,pe care o detinea in urma decesului sotului ei. Decedatul,adica bunicul, a avut o masina pe numele lui care,dupa deces,nu sa trecut pe bunica,deci si in ziua de astazi masina este in acte pe numele lui. cand am mers la primarie sa fac trecerea de pe numele bunicii pe mine sa trecut automat si masina care de fapt nu era pe numele dansei . In momentul de fata eu platesc impozit pentru ea,desi masina in acte este pe bunicul meu iar la primarie este trecuta pe mine. Specific ca in contractul de vanzare-cumparare nu este trecuta masina doar celelalte bunuri . eu incerc sa o radiez avand actele si numerele ei de inmatriculare, insa nu pot deoarece masina nu e pe numele meu,ci pe numele decedatului, dar la primarie ma obliga sa ii platesc eu impozitul . Intrebarea mea este daca cei de la primarie au facut aceasta trecere legal,desi eu nu am cumparat masina si nici in contract nu exista,ci doar m-au incarcat pe mine cu ea,si cum pot dovedi acest lucru ca sa ma pot scapa de aceasta masina care exista doar in acte deoarece a fost data la dezmembrari in trecut,fara nici un act de la ei care sa poata dovedii ca a fost dezmembrata. Va multumesc!
Buna ziua . Sunt insatcinata in 11 saptamani ,si pana acum am 1 an si jumatate vechime. Seful meu la care sunt momentan angajata doreste sa ma bage in somaj ,insa imi este teama ca nu o sa apuc sa nasc in timpul somajului ci la 1-2 saptamani dupa terminarea acestuia . In cat timp de la desfacerea contractului de munca imi pot depune actele de somaj ca sa pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil?si pot eventual amana terminarea somajului cu 1-2 saptamani prin concediu medical sau prin alte forme
? Va multumesc