Sunt domicilata in Ploiesti, iar mama mea locuieste intr-o comuna din judetul Prahova.Dumneaei a avut 3 frati care au decedat si a ramas ca mostenitoare fara sa dezbata masa succesorala. Ca urmasi ai mostenirii sunt urmatoarele persoane: eu ( fiica acesteia ), varul meu si fiica nelegitima a unui unchi de al meu.
Aceasta ( fiica nelegitima ) detine un titlu de proprietate cu 3900 m, acesta fiind emis de catre primaria unde a locuit bunica mea pe numele mamei ei care a fost casatorita cu unchiul meu. Acest act s-a emis cu martori falsi in urma cu multi ani, iar acum aceasta intentioneaza sa-si revendice terenurile.
Mentionez ca fiica nelegitima nu a fost infiata de catre unchiul meu.
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez sa anulez acest document.
In urma cu ceva timp, Dl Primar i-a promis mamei mele ca acest document se poate anula de catre primarie, apoi s-a razgandit dintr-un motiv pe care nu-l cunosc.
Cum trebuie sa procedez pentru anularea acestui titlu de proprietate?
Buna ziua. As dori,daca se poate, sa stiu ce trebuie sa cuprinda dosarul pentru majorarea pensiei alimentare. Mentionez ca sunt majora(21 de ani),studenta anul II,cursuri de zi, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti si nu am un loc de munca.
M-ar interesa in mod deosebit un model al cererii pentru majorarea pensiei alimentare.