avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate e.pasca

Activitate e.pasca

Multumesc!
Exact,nu sant mentionati in anexa.
Studiile universitare nu figureaza ca perioada asimilata in decizia de pensionare. Am verificat.
Pensie limita de varsta in martie 2023.Decizia de recalculare a venit in 08.09 .anul acesta.Sigur ca am dovezi. La dosar exista actele de studii.
In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii de studii universitare(4 ani).Recalcularea s-a facut cu aceasta omisiune deci am fost pagubit cu un punct. Ce si unde ar trebui sa contest in aceasta situatie?Casa Judeteana de Pensii nu raspunde in niciun fel iar cativa avocati m-au consiliat diferit.
Buna ziua,
Poate un debitor fi executat silit daca este lipsit de discernamant din motive medicale dupa un nr de ani de la semnarea unui contract de credit?
Este necesara instituirea tutelei inainte declansarii executarii silite?Ce alternative legislative sant posibile in astfel de cazuri?
Directia Asistenta Sociala Brasov refuza constant incheierea unui contract ingrijitor informal persoane varstnice motivand invaliditatea acestui contract ca si contract individual de munca.
Consider aceasta decizie ca discriminatorie avand in vedere calitatea mea de pensionar limita de varsta si dispozitiile constitutionale privind ingradirea dreptului la munca si cumulul pensie salariu.
Caut o solutie si eventual un avocat dispus sa se ocupe de acest litigiu.
[ link extern ]