avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In decizia originala de pensionare nu au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii ...

In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii de studii universitare(4 ani).Recalcularea s-a facut cu aceasta omisiune deci am fost pagubit cu un punct. Ce si unde ar trebui sa contest in aceasta situatie?Casa Judeteana de Pensii nu raspunde in niciun fel iar cativa avocati m-au consiliat diferit.
Cel mai recent răspuns: e.pasca , utilizator 22:40, 16 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.
La ce fel de pensie v-ați deschis drepturile, și când ?
Aveți probe la afirmațiile d-voastră ?
Pensie limita de varsta in martie 2023.Decizia de recalculare a venit in 08.09 .anul acesta.Sigur ca am dovezi. La dosar exista actele de studii.
Eu mă refeream la faptul că, dacă sunteți convins că facultatea la zi nu a intrat în baza de calcul a pensiei la data deschiderii drepturilor.Daca este menționată în anexa deciziei de deschidere drepturi(stagiu asimilat), atunci a intrat în mod sigur in calcul. Verificarea o puteți face doar depunând cerere pentru a vi se elibera buletinul de calcul pe suport electronic.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Studiile universitare nu figureaza ca perioada asimilata in decizia de pensionare. Am verificat.

Alte discuții în legătură

La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si ... TeoMateo TeoMateo La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si diploma de studii superioare, ceea ce inseamna ca, la implinirea stagiului de contributie si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!, sunt pensionat de drept/(la împlinirea vârstei ... TITI GURZU TITI GURZU Buna ziua!, Sunt pensionat de drept/(la împlinirea vârstei de 65 ani). Am făcut Facultatea de Mecanică Bistrița - subingineri seral, specialitatea ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia anticipata la pensia la limita de varsta mioara54 mioara54 Buna ziua ,sant pensionat anticipat ,din cei 43 ani 4 luni si 15 zile ,am :41 ani 3 luni si 13 zile in conditii normale de lucru si 2 ani si 25 zile in grupa ... (vezi toată discuția)