avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In decizia originala de pensionare nu au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii ...

In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii de studii universitare(4 ani).Recalcularea s-a facut cu aceasta omisiune deci am fost pagubit cu un punct. Ce si unde ar trebui sa contest in aceasta situatie?Casa Judeteana de Pensii nu raspunde in niciun fel iar cativa avocati m-au consiliat diferit.
Cel mai recent răspuns: e.pasca , utilizator 22:40, 16 Octombrie 2024
Nu in decizie sunt mentionati.
Sunt mentionati ca si stagiu asimilat in anexa deciziei de deschidere drepturi.
Stagiu asimilat ani..., luni ...si zile....
Exact,nu sant mentionati in anexa.
(1) Depuneți cerere de revizuire a deciziei de deschidere drepturi în care solicitați ceea ce doriți.(2) Descărcați de google cererea de eliberare a buletinului de calcul a pensiei.O completați cu toate datele cerute de ea, o pozați cu telefonul și de pe telefon o trimiteți pe adresa de email a casei locale.Veti primi toate datele lămuritoare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si ... TeoMateo TeoMateo La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si diploma de studii superioare, ceea ce inseamna ca, la implinirea stagiului de contributie si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!, sunt pensionat de drept/(la împlinirea vârstei ... TITI GURZU TITI GURZU Buna ziua!, Sunt pensionat de drept/(la împlinirea vârstei de 65 ani). Am făcut Facultatea de Mecanică Bistrița - subingineri seral, specialitatea ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia anticipata la pensia la limita de varsta mioara54 mioara54 Buna ziua ,sant pensionat anticipat ,din cei 43 ani 4 luni si 15 zile ,am :41 ani 3 luni si 13 zile in conditii normale de lucru si 2 ani si 25 zile in grupa ... (vezi toată discuția)