avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si ...

La dosarul de pensie am depus copii dupa livretul militar si diploma de studii superioare, ceea ce inseamna ca, la implinirea stagiului de contributie si a virstei, ambele se considera ca vechime (sa-i zicem suplimentara) in calculul pensiei.
In decizia de pensionare, ca stagii asimilate (banuiesc ca despre cele doua e vorba) apar 3 ani 11 si 27 de zile, ceea ce ar echivala cu perioada studiilor superioare.
Nu ar trebui sa apara si cele 9 luni de stagiu militar?
Cel mai recent răspuns: TeoMateo , utilizator 22:18, 18 August 2021
Solicitati sa va elibereze buletinul de calcul si acolo puteti verifica daca ce a fost sau nu luat in calcul.

Comunicat privind eliberarea buletinului de calcul și a documentelor care cuprind informațiile utilizate la stabilirea drepturilor de pensie
[ link extern ]
In decizia de pensie exista si buletinul de calcul. Nu vad vreun stagiu asimilat care sa acopere si perioada armatei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de facultate prelungiti medical si stagiul militar la femei se valorifica la acordarea pensiei pentru limita de varsta? ARMIN54 ARMIN54 Buna ziua, as dori sa aflu, daca la pensia la limita de varsta, se iau in considerare anii de facultate prelungiti medical si perioadele de convocare si ... (vezi toată discuția)
Valorificarea perioadei de armata ca perioada asimilata MirceaMM MirceaMM Buna ziua, La data de 08.06.2017 a fost emisa Decizia de Pensionare Anticipata Partiala (23 luni de anticipare) iar la data de 13.03.2019 am primit ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie anticipata partiala? delia1988 delia1988 Sunt nascut in 16-04-1959,barbat. Am stagiu de cotizare total de 29 ani 3 luni 22 zile,din care 4 ani 3 luni 3 zile in grupa II. Cand pot indeplini orice fel ... (vezi toată discuția)