Era un baiat de la fan courier si nu avea telefon asa ca am sunat chiar eu femeia parea destul ok adica nu avea nici un regret ca s.a intamplat asta in fine am depus plangerea si m am constituit parte civila nu vreau banii ei jegosi decat sa mi primeac banii pe medicamente .
Fiind curier la pizza hut delivery am avut un accident in ziua de 17.02.2015 mergeam pe drumul prioritar cand un bmw alb imi taie calea si s.a produs accodentul si am lovit bmw alb fiind vatamat corporal si scuterul facut praf mentionez ca autovehiculul marca bmw nu mi a acordat prioritate si am fost la spital daca nu chemam eu ambulanta femeia conducatoare al vehiculului nici nu se interesa de starea mea asa ca am chemat eu ambulanta am fost la spital am contuzie la genunchi si suspiciune fracura polul inferior rotula dreapta ! Urmand sa fac un control in urmatoarele 5 zile un rmn si toate cele ce ar trebui sa fac . Aveam echipament:O complet casca vesta reflectorizanta lumini in functiune carosabil uscat noaptea :) eu voi depuna plangere penala .astept pareri femeia de la volan nici nu s.a interesat de starea mea astept pareri