avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu vatamare corporala

Fiind curier la pizza hut delivery am avut un accident in ziua de 17.02.2015 mergeam pe drumul prioritar cand un bmw alb imi taie calea si s.a produs accodentul si am lovit bmw alb fiind vatamat corporal si scuterul facut praf mentionez ca autovehiculul marca bmw nu mi a acordat prioritate si am fost la spital daca nu chemam eu ambulanta femeia conducatoare al vehiculului nici nu se interesa de starea mea asa ca am chemat eu ambulanta am fost la spital am contuzie la genunchi si suspiciune fracura polul inferior rotula dreapta ! Urmand sa fac un control in urmatoarele 5 zile un rmn si toate cele ce ar trebui sa fac . Aveam echipament:O complet casca vesta reflectorizanta lumini in functiune carosabil uscat noaptea :) eu voi depuna plangere penala .astept pareri femeia de la volan nici nu s.a interesat de starea mea astept pareri
Ati spus ca dvs. ati anuntat ambulanta. Nu era nici un martor in zona, la momentul accidentului? Politia a venit ca urmare a apelului dvs la 112?
depuneti plangerea penala, constituiti-va parte civila in sensul ca cereti cheltuielile facute de dvs pe la doctori si pe medicamente si neaparat daune...
Era un baiat de la fan courier si nu avea telefon asa ca am sunat chiar eu femeia parea destul ok adica nu avea nici un regret ca s.a intamplat asta in fine am depus plangerea si m am constituit parte civila nu vreau banii ei jegosi decat sa mi primeac banii pe medicamente .
In dosarul penal se va dispune clasarea daca nu aveti peste 90 de zile de ingrijiri medicale sau alte consecinte, aveti insa posibilitatea sa va indreptati impotriva celui vinovat pentru despagubiri la instanta civila.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuter care ,,darama"o dacie... condusa de un betiv funfanbizz funfanbizz Buna ziua, Va rog mult dati-mi un sfat! Nepoata mea, studenta anul 3, a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla pe un scuter cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Mersul printre masini florea_florin florea_florin Buna ziua Va contactez cu rugamintea de a-mi transmite opinia dvs cu privire la cele de mai jos. As dori de la dvs sa-mi spuneti daca este sau nu vina comuna ... (vezi toată discuția)
Intrebari declaratie accident Danyby Danyby Buna ziua, am fost implicat ieri intr-un accident(sambata 16.07) cu scuterul, eram la munca ( lucrez livrator la o firma de pizza) si nu mi-a fost acordata ... (vezi toată discuția)