Buna ziua . In Septembrie 2013 am fost oprit si testat cu aparat etilotest , rezultatul a fost 0,11 , am contestat in procesul-verbal si dupa aceea am contestat la Tribunal . Am pierdut ( evident ) , inclusiv cu dovada ca aparatul nu mai era testat metrologic ( comform producatorului ) de 10 luni , era expirata de 4 luni . Am cerut de la Brigada Rutiera Bucuresti ( prin cerere depusa ) ultima data la care a fost controlat aparatul si am primit urmatorul raspuns : numai daca Tribunalul cere acest lucru va primi rezultatele controlui si data ultimei verificari ( in mare acesta a fost raspunsul ) , evident ca Tribunalul nu a cerut acest lucru , chiar daca a fost cerut insistent ( si in apel ) , drept urmare la data de 14.09.2014 a fost termenul Apelului , a ramas in pronuntare . Nu m-am mai interesat din acel moment , deoarece am asteptat comunicarea din partea Tribunalului . Pe data de 05.11.2014 am fost oprit in trafic de un agent de la ordinea publica , iar dupa verificarea actelor , mi-a transmis ca nu mai aveam voie sa conduc , doarece , din data de 24.10.2014 a intrat in vigoare suspendarea de 90 zile ( din procesul-verbal de la data cand am fost testat ) + 30 zile pt ca nu am depus permisul in 15 zile de la data pierderii procesului , respectiv 14.09.2014 . Am mers la sectia 10 ( pe raza caruia ne aflam ) si am dat o declaratie prin care am sustinut f clar ca nu am stiut si nu am primit absolut nimic din partea Tribunalului . Am inteles ca asta este procedura si m-am comformat . Pe data de 12.11.2014 , la o sapt dupa ce am fost oprit pt condus fara drept , am primit de la Tribunal comunicarea ( ca am pierdut procesul ) . Am acceptat situatia si am inceput sa circul cu taxi . In ianuarie 2015 ( 09.01.2015 ) a dat testul de 13 din 15 si am trecut cu 15 din 15 , dar surpiza , cand am fost sa depun cererea de reducere ( macar pt cele 30 zile pe care le-am primit , in afara celor 90 zile ) mi sa spus ca eu nu am voie sa o depun !!!!! Am cerut sa mi se arate legea care srie asa ceva si nu mi sa spus sau aratat nimik . Am trimis cererea prin posta cu comfirmare de primire , prin care am cerut sa fie redusa perioada de la 120 zile la 90 zile ( mi se pare de bun simt ) , dar surpriza , astazi 18.02.2015 , cu doar 2 zile inainte sa expire perioada de suspendare , am primit o hartie de la Brigada Rutiera , prin care spune ca , comform art 335,alin 2 din noul cod penal , nu am voie sa conduc . In concluzie , va rog sa ma ajutati cu informatii , despre aceasta situatie . Parerea mea este ca se face un abuz si totul se sprijina pe faptul ca , in afara ca sunt acoperiti de niste legi stupide , profita la maxim de faptul ca am fost de buna credinta si m-am comformat fara discutie , atunci cand am stiut clar despre ce este vorba , nu am facut nimic cu intentia de a incalca legea sau de a nu respecta legea . Am fost vinovat , am "platit " , dar acum , incepand cu sfarsitul perioadei de suspendare , mi se pare ca se abuzeaza . Culmea este ca , la testul de la Politie , se prezinta nenumarate persoane cu permisul suspendat pt alcool , cu mult mai mult decat mine si chiar daca au dat testul de 10 ori si cu chiu cu vai au obtinut 13 puncte ( de trecere ) , au avut parte de reducere , de la 90 zile la 30 zile . Pt mine este de neinteles ce se intampla , in conditiile in care cunosc f multe pers , inclusiv din cele care au venit la test, care recunosc ca merg si fara permis , ca este a nu stiu cata suspendare , etc . Precizez ca am mai avut o singura data permisul suspendat pt 30 zile in mai 2006 , in rest absolut nimik , in conditiile in care fac cel putin 20-25.000 km /an . Va rog sa ma ajutati cu indrumarea necesara . Multumesc .