Pe mine ma intereseaza sa pot sa intabulez suprafata aia,deoarece eu chiar daca prelungesc autorizatia de constructie,vecinul de la 4 nu o sa isi construiasca balconul si atunci receptia finala a lucrarii nu va fii facuta niciodata...eu am nevoie sa pot sa intabulez fara sa mai astept sa construiasca cel de la 4 balconul.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Problema este ca receptia poate fi facuta doar daca cel de la 4 isi termina balconul,iar asta nu o sa se intample curand.Asta inseamna ca nu o sa se poata intabula doar daca se termina lucrarea in totalitate?
Multumesc.
Buna ziua,
Am o nedumerire: doresc sa achizitionez un apartament prin creditul Prima Casa a carui suprafata este 55 m patrati,dar PROBLEMA este ca suprafata apartamentului in acte este de 41m patrati deoarece proprietarii impreuna cu ceilalti locatari ai blocului au extins balconul cu inca 14 m patrati, ei au autorizatie de constructie care a expirat de ani buni, insa nu este facuta receptia lucrarii deoarece cel de la etajul 4 nu are extins balconul,are doar stalpii de sustinere.Acum intrebarea este: se poate intabula suprafata de 14m patrati chiar daca lucrarea nu este finalizata in totalitate, sau suntem blocati deorece cel de la etajul 4 nu are terminat balconul? Pe mine m-ar interesa intabularea balconului fiindca banca mi-ar accepta o valoare mai mare a creditului.
Va multumesc.