avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Georo2005

Activitate Georo2005

Buna seara.
Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ.
Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este infidela(pusa sa aleagă intre amant si copii a ales amantul). Problema este urmatoarea, inițial mama declara ca cedează tutela copiilor tatălui.pleacă de acasă seara iar a după zi decide ca vrea copii. Situația se repeta.
Acum vin intrebarile: tatăl vrea custodia copiilor chiar daca iar ceda ei toate bunurile din căsnicie.
Ce se poate face si cum trebuie procedat astfel încât tatăl sa aibă șanse de câștig in instanță intrun proces de custodie având in vedere ca mama dea lungul timpului a fost ajutata in permanenta de familia tatalui cu creșterea copiilor (dădace neplătite in timp ce mama nu se preocupa de educația si creșterea celor 2copii).
Povestea este lunga dar ce ma neliniștește cel mai mult este faptul ca cel cu care este mama in relație este alcoolic peste asta mai joaca si la pariuri. Pentru binele copiilor care nu au fost niciodată intro astfel de atmosfera cel mai bine este sa fie luați de tata
Va rog sa ma ajutați daca se poate un pic detaliat despre ce pasi ar trebui luați ca: 1 pana la definitivarea divorțului copii sa fie in siguranță. 2 cum trebuie tatăl sa procedeze pentru a obține custodia celor 2minore.