Buna ziua,
Numele meu este Claudia si ma adresez Dvs cu rugamintea de a ma consilia intr-o problema. Pe scurt va voi relata situatia la care fac referire.
In trecut, perioada 2005 - 2013 am lucrat la o societate comerciala in orasul Zalau, judetul Salaj. Ulterior acestei perioada am fost disponibilizata, fiind trimisa in somaj si beneficiind de indemnizatie de somaj. In perioada de somaj, am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de contabil la o societate cu sediul in Otopeni, fiind admisa. Impreuna cu familia m-am mutat la Bucuresti, stabilindu-mi domiciliul in Bucuresti. Cunoscand prevederile Legii 76/2002 am intocmit si depus la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a judetului Salaj un dosar cu toate inscrisurile necesare pentru a putea beneficia de prima in valoare de 3.500 lei privind stimularea ocuparii fortei de munca. In data de 04.02.2015 AJOFM Salaj imi transmite Dispozitia nr.2 privind respingerea primei cf. art. 75 din Legea 76/2002, motivul refuzului platii primei fiind faptul ca domiciliul nu este in localitatea locului de munca. Fata de acest raspuns, am posibilitatea contestatiei in termen de 30 de zile de la comunicare la instanta judecatoreasca competenta.
Avand in vedere aceasta situatie, am rugamintea la Dvs sa imi spuneti in cazul in care depun contestatie in instanta voi avea castig de cauza?
Va multumesc anticipat,
Claudia