avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate predacamelia86

Activitate predacamelia86

Mulțumesc pentru răspuns.
In urma depunerii cererii de punere în posesie de terenuri mostenite conform legii 123/2023 in care am cerut titlu de proprietate nu am primit titlu de proprietate.Am depus cerere pe data de 12/10/2023 și de la primărie mi s-a spus că terenurile sunt validate urmează titlul , îmi trimite răspuns că s- a respins cererea întrucât nu îndeplinește condițiile art.27 alin 2'1.Ce pot să fac căci am termen de contestație pină pe 23/02/2024. Vă mulțumesc.
Am pensie de boală gradul 3 și un PFA. Ați putea să îmi spuneți cât am voie să incasez lunar ca PFA fără să pierd pensia de boală ? Am 38 de ani pensie de boală gradul 3 pe probleme cardiace in valoare de 1000 lei.Multumesc.
AM CUMPARAT ACUM 33 DE ANI O CASA CU TEREN, CURTE SI TEREN INTRAVILAN DE LA O BATRANA CARE NU AVEA SOT ,COPII SI CARE A DECEDAT . TERENUL TOTAL ESTE DE 3000 m2 IAR IN ACTE SUNT 1000m2 . PINA LA 3000m2 II STAPINESC PINA ACUM DAR FARA SA AM TITLU PE EI. CUM AS PUTEA OBTINE TITLU DE PROPRIETATE PE RESTUL PAMANTULUI PE CARE IL STAPANESC DE 33 DE ANI, IL FOLOSESC FIIND IMPREJMUIT ASA CUM L-AM CUMPARAT DE LA BATRANA CARE E DECEDATA ACUM.
Am 36 de ani vechime ,nascuta in 14.09.1960,am lucrat la I.M.Mija 8 ani,si apoi la Compania de apa Targoviste pina in prezent,angajata in septembrie 1979,cand ma pot incadra pentru pensie la limita de varsta avand adeverinta de grupa a 2-a de la I.M.Mija,conditii speciale,mentionez ca o parte din salariati au obtinut grupa 1 de munca prin judecata.Multumesc