avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iesire la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iesire la pensie

Am 36 de ani vechime ,nascuta in 14.09.1960,am lucrat la I.M.Mija 8 ani,si apoi la Compania de apa Targoviste pina in prezent,angajata in septembrie 1979,cand ma pot incadra pentru pensie la limita de varsta avand adeverinta de grupa a 2-a de la I.M.Mija,conditii speciale,mentionez ca o parte din salariati au obtinut grupa 1 de munca prin judecata.Multumesc
Cel mai recent răspuns: predacamelia86 , utilizator 10:54, 20 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pentru pensie grupa 1 ruri ruri Subiect: calcul stagiu realizat pentru pensie 1.sant nascut in 09.06.1960 2. Perioada 29.07.1977-02.04.1989 am statut de angajat cu C.M. 3.Perioada ... (vezi toată discuția)
aproximarea anului de pensionare normala (limita de varsta) paragarafamus paragarafamus Cand trebuie sa depun actele necesare pensionarii normale avand grupa a II-a,castigata in instanta,cu reducerea din varsta a un sfert din anii de vechime(25 ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare pentru limita de varsta costaandreea costaandreea Sunt nascuta in dec. 1955. lucrez din oct. 1979 si pana in prezent. In perioada aprilie 1980 -31 oct 1987 am lucrat la Policolor ca economist. Am obtinut ... (vezi toată discuția)