Multumesc.Revin cu cateva precizari.La nivelul institutiei o comisie formata din mai multi membri printre care responsabilul SSM,contabilul sef,responsabilul cu logistica s.a. a intocmit un proces verbal de acordare a alimentatiei de protectie.In procesul verbal s-au stabilit locurile si personalul care beneficiaza de alimentatie .La procesul verbal s-au atasat buletinele cu rezultatul masuratorilor si analizelor bacteriologice efectuate la fiecare loc stipulat in p.v..Toate s-au facut conform legislatiei in vigoare.
Si acum problema aparuta.
Locul pentru care eu beneficiez(beneficiam)de alimentatie de protectie este o anexa a biroului in care eu si un alt coleg ne desfasuram activitatea zilnica.In locul pentru care se acorda alimentatia de protectie putem intra de 3,4.....7 .....15 ori pe zi si exista posibilitatea ca adunat sa se insumeze 3,4 ...6 sau mai multe ore. Unul dintre membrii comisiei de acordare(responsabilul cu logistica) a spus ca nu putem beneficia amandoi in acelasi timp de alimentatie de protectie pentru faptul ca nu stam 8 ore pe zi acolo si ca litrul de lapte/persoana se acorda pentru 8 ore lucrate efectiv.(nu e stipulat nicaieri)
Acest membru al comisiei a hotarat ca pe viitor sa beneficiem prin alternanta de aceasta alimentatie de protectie chiar daca zilnic amandoi intram in contact cu acea zona contaminata.
O zi unul,o zi celalalt.
In speranta ca nu v-am plictisit as dori parerea dumneavoastra si un sfat de urmat.
VA MULTUMESC