Buna ziua!un biet tatic va ajunge pentru prima oara in fata instantei de judecata,fosta concubina, m-a dat in judecata ptr incredintarea ficei noastre de doar 7 luni,dar sa raman cu drepturi depline asupra minorei si dreptul la vizite permanente,si bine inteles pensie alimentara.Eu am facut,mai multe plangeri la protectia sociala cat si la cea minorului,si la judecatorie ca a plecat din locuinta conjugala,inpreuna cu fica mea,acuzandu-ma lovire domestica,dar nu este adevarat pot demonstra cu martori.dansa de cand a plecat a mai inbolnavit si fata,acuma este internata in spital,dar de cand a plecat de acasa am cautato i-am dus alimentatia si pampersurile ptr minor cu martori si lud si chitante,si am constatat ca fata era prost ingrijita prost alimentata.Dansa ma tot ameninta ca a facut plangeri l-a politie cat si la judecatorie ca am lovito ca are certificat medico legal,ca la judecatorie cere custodia minorei,si ca a fost traumatizata ...dar in acest timp ea continua sa mai treaca pe la mine si intretine relati secxuale cu mine.Eu asa cred ca daca,un om nu mai are sentimente fata de unul de celalat,nu mai intretine relati sexuale,si merge pe mana instantei de judecata,ce va rog sa ma puteti ajuta ,daca in in acest timp concubina mea a intretinut relati sexuale cu mine si totusi ea doreste mai mult sa aiba o sursa de venit,ptr cele doua fete ,si eu am inregistrat audio convorbirea cat si actul sexual in care o rog sa revina acasa,cu fata si sa reluam concubinajul,l-a care i-a adaugat cai mai bine sa i dau fata si pensia alimentara si poate o sa mai incercam pe parcurs.Ce pot sa fac in aceasta situatie?Multa lume mi-a spus ca minorul ramne la mama,chiar daca este bolnava chiar daca mai are inca un minor si nu are nici un venit si ca mai locuiesc 5 persoane in casa si unul are venit ,nu imi icredinteaza mie fata ptc ca eu lucrez si ca nu o pot sa ma ocup de ea ca si mama,dar eu pot sa intru in cocediu de intretinere a coplilui.va rog respectos chiar daca am scris mai mult ,sa ma puteti ajuta in aceasta situatie .VA multumesc
Deci pana,la chemarea in instanta va trebui sai duc fetei alimentatia,si cele necesare cresteri copilului,dar eu am cerut de urgenta,o a ancheta sociala si cea de protectia minorului,daca indeplineste conditile si crestere a minorului,tot o data am facut un demers la judecatorie ptr parasirea domicilului cu un minor.o ultima intrebare ; daca in instanta voi cere sa i sefaca test de inteligenta in care sa reiese ca nu are capacitatea de aintretine un copil ,pot sa am castig pe aceasta cale?si aduc dovezi precum ca sufera de depresie si ca luat pastile ptr calmarea nervilor.
mama fetei minore nu mai alalpteza,de la varsta de 2 luni,ete crescuta doar cu lapte praf,daca fac dovada prin martori si acte ca sora mea,a trimis bani,lapte si vitamine fetitei mele,pana in prezent si ca mama nu se ocupa de fetita si de casa in care locuiam inpreuna,si martori care au venit in casa au constatat neglijenta asupra minorei si ca nu avea grija de locuinta,pot sa castig fetita in instanta,mama fetei mele doreste custodia fetei in totalitate,iar pe mine sai platesc pensia alimentara,si sa ma decada pe deplin din drepturile parintesti,si sai de numele ei de fam,precizez ca fetisa este recunoscuta de mine pe certificat de nastere cu numele meu de fam.alta acte dovedidoare ce mai pot aduce in fata instantei de jud.Va multumesc anticipat
Buna ziua!am o intrebare?;daca cei doi concubini,se despart,si au un minor de 7 luni,mama coplilului nu are venit si nici nu a lucrat pana in prezent si mai are inca un minor dintr-o alta relatie pe care parinti o cresc,si mai au inca o minora de 4 ani care este a surori ei care este plecat din tara la munca la negru,fara contract,singuru venit al familiei,ei,este al mamei sale care are retineri de plata.Inca o data va intreb daca concubina a parasit domiciliu conjugal cu minora si a facut demersuri ptr custodia minorului,iar eu demonstrez ca am un venit stabil,si conditi necesare de crestere si educare a minorului,pot sa castig in instanta custodia minorului?S-au ce sfat puteti s-ami dati ptr a castica custodia copilului.va multumesc anticipat