Problema este ca nu a trecut pe la politie ca simplu martor,erau in ghiozdanul lui,si am considerat ca indiferent daca erau pt trafic sau consum propriu prezinta un risc pt minor
Intelegerea pentru custodia minorului a fost una verbala(nu ceva hotărât de o instanță) drepturile părintești presupun ca vin o data cu recunoasterea copilului,nefiind "drepturi verbale". Motivul pt care m.ar interesa acest lucru e lesne de înțeles,in cazul in care ar fi suspect într.un caz penal
Buna seara,
Am un copil minor, sunt despărțită de tatăl acestuia, nu am fost casatoriti,este pe numele lui dar in custodia mea,după o intelegere verbala intre noi. Am aflat ca de curând ttatăl a fost la secția de politie pentru a da declaratii despre niste substante găsite in mașină pe care o conducea (nu era a lui) si se presupune a fi substanțe interzise.nu stiu daca s.a deschis o ancheta,daca este suspect etc.intrebarile sunt daca pot afla in ce stadiu este ancheta,iar daca pe baza acesteia pot cere ddecăderea din drepturile părintești?multumesc