avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate cristinic

Activitate cristinic

administratorul nu vrea sa faca incetare de comun acord. Ma puteti ajuta cu un act de denuntare, cum ar trebui sa sune? si cine sa-l faca? noul proprietar? Multumesc mult
O societate are un contract comodat pentru o locatie unde are si sediu secundar inregistrat la registrul comertulu, nu si in cartea funciara. Intre timp proprietarul s-a schimbat si am primit NOTIFICARE DE SCHIMBARE A PROPRIETARULUI. Nu exista termen de expirare, contractul comodat e incheiat pe o perioada nedeterminata. cum as putea eu ca si nou proprietar sa dispun incetarea acestui contract? Multumesc.
Intr-adevar am fost angajata pana in 2009 cand aveam poprire pe salar, dar apoi am intrat in concediu crestere copil timp de 4 ani si nu am mai primit nici o notificare de la firma la care am lucrat, sau de la executor, si de aceea ma uit doar la tribunal dupa updatarea datei- intre timp m-am mutat in alta localitate.
pai si daca ma uit la stadiul dosarului meu de la tribunal, si nu mai e nici o updatare din 2013, asta inseamna ca la anul pot sa ma gandesc la prescriere?
si daca ar fi sa am niste bani sa platesc, cui ii platesc, executorului sau firmei de recuperat creante ca sa inchid dosarul?, se poate negocia?,pana la cat la 100% din valoarea datoriei?
si dupa cati ani se poate cere in instanta prescrierea unui credit neplatit?