avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale La un contract comodat pentru sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

La un contract comodat pentru sediu secundar

O societate are un contract comodat pentru o locatie unde are si sediu secundar inregistrat la registrul comertulu, nu si in cartea funciara. Intre timp proprietarul s-a schimbat si am primit NOTIFICARE DE SCHIMBARE A PROPRIETARULUI. Nu exista termen de expirare, contractul comodat e incheiat pe o perioada nedeterminata. cum as putea eu ca si nou proprietar sa dispun incetarea acestui contract? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristinic , utilizator 15:06, 30 Septembrie 2020
Puteți face un act de încetare de comun acord sau faceți o notificare de denunțare și gata. Nu înțeleg care este, de fapt, problema.
administratorul nu vrea sa faca incetare de comun acord. Ma puteti ajuta cu un act de denuntare, cum ar trebui sa sune? si cine sa-l faca? noul proprietar? Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Clauze contract inchiriere spatiu comecial er0s22 er0s22 Buna ziua Pentru ca m-am lovit e problema asta in trecut cu un spatiu al carui proprietar s-a schimbat fiind executat de ANAF iar noul proprietar mi-a marit ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma dus la registrul comertului? ada2113 ada2113 contractul de comodat pentru firma incheiat intre proprietar si firma trebuie depus la registrul comertului? daca da ce se intampla daca nu l am dus - nu am ... (vezi toată discuția)