Buna ziua , am si eu cateva intrebari referitoare la cum poti sa ataci actul de donatie .
In urma cu doua luni tatal si mama mea au facut un act de donatie catre fratele meu mai mic , in care ii donau imobilul si toate aferente acestuia . La o saptamana dupa , tatal meu a decedat si au inceput problemele . In prima faza fratele meu ne-a cerut sa mergem la notar si sa facem o DECLARATIE DE NEACCEPTARE SUCCESIUNE , deoarece nu putea sa ridice subventia (pe cap de animal) a tatalui meu fara semnaturile noastre , noi am fost de buna credinta si am mers si am semnat . Dupa ce s-a vazut cu toate semnate , sotia fratelui meu a inceput sa se poarte foarte urat cu mama mea , mai precis o jigneste nu ii face de mancare nu o ajuta in gospodarie si ce m-a suparat cel mai tare e faptul ca au mutat-o pe mama , din camera ei intr-o camera mica de 5mp unde i-au bagat un aragaz ,o canapea si un televizor.
Intrebarea mea e daca mai se poate ceva in privinta acelui act de donatie , daca noi ca frati nu mai putem , deoarece am semnat acel act de neacceptare a succesiuni , mama mai poate sa atace cumva acel act?
Nu am nevoie de un pai din munca parintilor mei dar vreau ca mama mea sa traiasca decent cate zile mai are .
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile dumneavoastra , care cu siguranta imi vor fi de ajutor .