avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinaAchim

Activitate ValentinaAchim

Vă mulțumesc mult pentru răspunsul Dvs. !
Bună ziua! Aș dori să vând un imobil ( casa ) care nu are in contractul de vânzare - cumpărare și dreptul de proprietate pentru drumul de servitute ( respectiv cota de drum situat in fața casei ) , întrucât constructorul de la care am cumpărat inițial nu a vrut să ne vândă acea cotă., care in prezent se afla tot in proprietatea lui si pentru care, acesta solicită o sumă mare de bani , Precizez că la momentul cumpărării casei , văzând că , cei de la care am cumpărat nu au vrut sa ne dea dreptul de proprietate a cotei de drum de servitute, am făcut prin avocat o declarație semnată de cei de la care am cumpărat imobilul că , avem drept de trecere si folosință a drumului de servitute ce duce la locuința noastră. Cum pot proceda legal , acum , in situația in care vreau sa vând imobilul , eventual unor persoane care pot cumpăra doar cu credit ? Poate fi o problema acea declarație de acces pe drumul de servitute? Pot avea acces la locuința lor , fără probleme viitorii cumpărători ? Vă mulțumesc!