avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate ramonam09

Activitate ramonam09

Am fost la un interviu si oferta facuta verbal parea atractiva. Dar cand am cerut sa semnez un contract sau precontract, daca exista asa ceva, in care sa fie stipulate conditiile discutate mi s-a spus ca pana nu duc hartiile de la actualul loc de munca cum ca mi s-a incheiat colaborarea nu se poate face asa ceva si ca trebuie sa merg pe incerdere. Cum pot eu legal sa ma asigur ca ceea ce am discutat verbal va si exista in contract? Nu as vrea sa renunt la actualul post de munca si cand urmeaza sa semnez la cealalta firma, contractul sa fie in defavoarea mea. Ce masuri legale de siguranta as putea sa-mi iau?
Buna seara!
La locul meu de munca seful are pretentii din ce in ce mai mari de la mine, fiin responsabil management de calitate si responsabil pe mai multe departamente de analize medicale, precum si de la colega mea care este nou ain domeniu, aproape 4 luni, sa se ocupe ea de cazarea persoanelor venite la service aparatura pe domeniul ei de activitate. Nici eu si nici ea nu stiam ca a ne ocupa de cazarea acestor domni ar face parte din atributiunile noastre de servici, ceea ce l-a determinat pe seful nostru, care este director executiv, sa tipe si sa se dezlantuie la telefon adresandu-se jignitor colegei mele, care are doar 4 luni de experienta in laborator. Intrebarea mea ar fi urmatoare: in aceste conditii cum este recomandat sa actionez legal, cui sa ma adresez? Fosta lui sotie este administratorul firmei, ea detine firma, cei doi fiind inca in relatii bune. Care ar fi optiunile noastre ca si angajati? Va multumesc!