Buna seara!
La locul meu de munca seful are pretentii din ce in ce mai mari de la mine, fiin responsabil management de calitate si responsabil pe mai multe departamente de analize medicale, precum si de la colega mea care este nou ain domeniu, aproape 4 luni, sa se ocupe ea de cazarea persoanelor venite la service aparatura pe domeniul ei de activitate. Nici eu si nici ea nu stiam ca a ne ocupa de cazarea acestor domni ar face parte din atributiunile noastre de servici, ceea ce l-a determinat pe seful nostru, care este director executiv, sa tipe si sa se dezlantuie la telefon adresandu-se jignitor colegei mele, care are doar 4 luni de experienta in laborator. Intrebarea mea ar fi urmatoare: in aceste conditii cum este recomandat sa actionez legal, cui sa ma adresez? Fosta lui sotie este administratorul firmei, ea detine firma, cei doi fiind inca in relatii bune. Care ar fi optiunile noastre ca si angajati? Va multumesc!
Art. 296 C.pen. - Purtarea abuzivă
(1) Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
(2) Ameninţarea ori lovirea sau alte violenţe săvârşite în condiţiile alin. (1) se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.
Abuz in functie
carasclaudiu
Buna ziua.
Unde se poate incadra comportamentul unui sef ierarhic (director tehnic) fata de un sef de birou (intre care sunt cateva procese in civil si penal, ... (vezi toată discuția)