Buna, azi dupa ora 12 ma strigat sefa la ea m-am dus ca facusem o greseala foarte mica nimic important.Ma prins de gat destul de tare si ma scuturat timp de 3-4 secunde cred ,dupa a inceput sa tipe,spunea destul de des ca "acum te strang de gat" dar mereu am crezut ca glumeste,dupa sa comportat normal ca si cum nimic nu sa intamplat.Nici nu sia cerut scuze.Intrebarea mea este ce as putea sa fac unde pot merge sa depun o plangere?Cand am fost prins de gat "Cica din gluma"au mai fost de fata 5-6 persoane. Multumesc pentru ajutor
Puteti sesiza comisia de disciplina sau puteti depune plangere penala pentru purtare abuziva.
Art. 296 C.pen. - Purtarea abuzivă
(1) Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.
(2) Ameninţarea ori lovirea sau alte violenţe săvârşite în condiţiile alin. (1) se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.
Abuz in serviciu
ramonam09
Buna seara!
La locul meu de munca seful are pretentii din ce in ce mai mari de la mine, fiin responsabil management de calitate si responsabil pe mai multe ... (vezi toată discuția)