Daca as sta sa specific de ce nu prea iubitoare mi-ar lua foarte mult timp. a fost dat afara in nenumarate randuri si pe durata copilariei supus la anumite munci gospodaresti care nu apar in lista mea de "cum sa cresti un copil". Adoptia a avut loc dupa ce parintii lui adevarati au murit. Avea nevoie de o familie excpetionala, nu de cineva care sa isi bata joc. Eu nu-mi permit sa fac asta pentru ca sunt studenta si nu ma pot angaja momentan, nu imi permite timpul. el castiga minimul pe economie ceea ce face o chirie imposibila. Am intrebat pentru ca doream sa stiu daca exista drepturi legale pentru el. Nu as apela la un forum de acest gen ca sa apar un criminal, un copil rau. Voiam doar sa stiu daca este posibil ca acesta sa fie evacuat fara ordin judecatoresc sau alte acte legale.
multumesc
Buna ziua, am o problema la care am nevoie de ajutor. Prietenul meu a fost adoptat de o familie la varsta de 10 ani de catre o familie nu prea iubitoare. in prezent el are 23 de ani si acestia vor sa-l dea afara din casa cu orice pret. Care este procedura? din moment ce el figureaza ca si copilul lor, purtandu-le numele de familie nu are niciun drept? Problema este ca acestia sustin faptul ca baiatul nu ii ajuta cu nimic si le spune tuturor cunoscutilor ca este un nemernic. ajutor !