avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Activitate OliviaAlexandraS

Activitate OliviaAlexandraS

Diana Persa a scris:

Toți sunt considerați gestionari pentru ca au acces la banii băncii. Pare extremă această măsură de asigurare a eventualelor pagube, dar la câte fraude au fost...Există întotdeauna opțiunea de a-și găsi un alt loc de muncă. Cât privește fotografiile imobilului ipotecat, este logic că acestea erau necesare întocmirii evaluării sale. În mod normal expertul evaluator trebuia să facă personal inspecția proprietății evaluate.

Nu a facut nimeni nicio inspectie a proprietatii evaluate pentru acest contract.
Acest contract de ipoteca, incheiat acum cateva luni, in comparatie cu cele anterioare nu are atasat acel raport de evaluare. iar fotografiile atasate la contractul de ipoteca sunt cele trimise de mama mea prin WhatsApp...de asta imi este teama...sunt sigura ca nu este legal acest lucru
Am sunat la companie si mi s-a spus citez: '- Vi le-am cerut ca sa nu mai trimitem evaluatorul la fata locului, le-am atasat la contract si gata...'
Tin sa mentionez ca o evaluare a locuintei bunicii nu a fost facuta. Celelalte contracte avand atasat un raport de evaluare a imobilului ipotecat.
Mama mea lucreaza din anul 2005 pentru o fosta banca 'comunista' al carei nume s-a schimbat recent dar apartine tot statului roman. In 2010 a fost obligata sa incheie un contract de ipoteca pentru pastrarea locului de munca.In acesta, de la an la an clauzele au tot fost schimbate, suma marita, iar mama nu a mai putut ipoteca locuinta aceasta neputand atinge suma ceruta in Contractul de Ipoteca si a girat cu a bunicii. in urma cu cateva zile a primit un apel telefonic de la Directorul General in care i-a fost cerut sa faca un numar de 16 fotografii cladirii cu care s-a girat, acestea fiind ulterior trimise printr-un site de socializare.
Am citit contractul de nenumarate ori, nu este specificat nicaieri acest lucru, si singura explicatie pe care i-au dat-o mamei mele a fost aceea ca sunt atasate la contract, nespecificand pentru ce le sunt necesare. Au dreptul legal sa faca acest lucru?