avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate andreimariadaniela

Activitate andreimariadaniela

nu am specificat in primul mesaj, dar sunt si am certificat de revolutionar si deci primeam legal indemnizatia, numai ca in urma acestei somatii primite sunt obligata sa restitui suma de 516 lei. aceasta indemnizatie a fost crescuta si scazuta cu 15% in 2010si 2011,greseala este a celor care au calculat indemnizatiile. nu eu le am cerut marirea. prin urmare cred ca nu am de ce sa platesc eu o greseala a unor functionari. mentionez ca nu am nici un venit. tocmai pt ca am obligatie morala incerc sa aflu daca este corect sa restitui ceva ce nu eu am cerut, altii au facut calculatii gresite si acum ma obliga sa le restiui. multumesc pt raspuns.
buna ziua, va rog sa ma sfatuiti daca ai mai trecut prin problema pe care o expun. Am primit o somatie prin care ma instiinteaza ca am de datorat suma de 516 lei pe perioada 01.01.2011=31.03.2012, indemnizatie reparatorie incasata necuvenit legea 341/2004 aplicata eronat de catre functionarii publici ai Casei Nationale de Pensii PUblice Galati. intrebarea mea era cum ati procedat unii dintre dvs, ati platit sau ati contestat aceasta suma? atat timp cat greseala este facuta de catre ei nu mi se pare corect sa restituit ceva ce nu eu am cerut sau furat, ei mi au dat. Mentionez ca nu am nici un venit, si chiar daca as vrea sa i restitui suma nu am din ce. multumesc anticipat.
multumesc pt amabilitate.
copiii nu au semnat acea hartie in alb atata timp cat nu era nimic scris pe ea. si lor li s-a parut putin ciudat de ce numai pe ei 4 i=a chemat in birou si lea cerut sa semneze . stiu si eu ca este ilegal ceea ce a facut psihologul , ma repet, am facut o cerere de retragere de la orele de consiliere susutiute de aceasta dna psiholog. oricum noi ca parinti o avem sub observatie sa vedem cu ce metode ilegale mai vine in fata copiilor , dupa care vom merge cu siguranta sa dialogam cu ea. eu consider o ilegalitate ceea ce a facut . multumesc de raspuns.
buna ziua, spuneti=mi va rog daca e posibil sa i se cerea fiului meu minor fiind 17 ani , sa semneze o foaie alba , de catre psihologul liceului, motivand ca nu a avut timp sa scrie procesul verbal inainte si il va scrie dupa ce va fi semnat inclusiv de alti 3 colegi tot minori tot in alb. eu cred ca este o incalcare a legii. ca urmare acestui gest din partea psihologului am facut cerere de retragere de la orele de consiliere din cadrul liceului. mentionez ca fiul meu ca si ceilalti 3 colegi nu au savarsit nici o abatere de la regulament, doar ca acest proces verbal trebuia sa fie intocmit in urma consilierii care se face periodic in scoli. multumesc de raspuns.