avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legalitate solicitare semnare PV in alb de catre ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legalitate solicitare semnare PV in alb de catre psihologul scolii

buna ziua, spuneti=mi va rog daca e posibil sa i se cerea fiului meu minor fiind 17 ani , sa semneze o foaie alba , de catre psihologul liceului, motivand ca nu a avut timp sa scrie procesul verbal inainte si il va scrie dupa ce va fi semnat inclusiv de alti 3 colegi tot minori tot in alb. eu cred ca este o incalcare a legii. ca urmare acestui gest din partea psihologului am facut cerere de retragere de la orele de consiliere din cadrul liceului. mentionez ca fiul meu ca si ceilalti 3 colegi nu au savarsit nici o abatere de la regulament, doar ca acest proces verbal trebuia sa fie intocmit in urma consilierii care se face periodic in scoli. multumesc de raspuns.
Cel mai recent răspuns: elvirabt , utilizator 00:53, 28 Februarie 2015
Nu este normal, insa se pare ca este posibil...! Adresați-va conducerii liceului sau Inspectoratului școlar...!
Buna ziua !
Este clar faptul ca solicitarea semnarii "in alb" a oricarei hartii naste suspiciuni , justificate sau nu , dupa caz . Nu reiese clar daca s-a semnat sau nu s-a semnat acea hartie . In masura in care s-a semnat , documentul poate naste urmari , raportat la continutul acestuia .
Succes !
copiii nu au semnat acea hartie in alb atata timp cat nu era nimic scris pe ea. si lor li s-a parut putin ciudat de ce numai pe ei 4 i=a chemat in birou si lea cerut sa semneze . stiu si eu ca este ilegal ceea ce a facut psihologul , ma repet, am facut o cerere de retragere de la orele de consiliere susutiute de aceasta dna psiholog. oricum noi ca parinti o avem sub observatie sa vedem cu ce metode ilegale mai vine in fata copiilor , dupa care vom merge cu siguranta sa dialogam cu ea. eu consider o ilegalitate ceea ce a facut . multumesc de raspuns.
multumesc pt amabilitate.
Ati discutat cu consilierul? Ce justificare a dat? Ati anuntat conducerea scolii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bullying la școală - lege raspundere minor 12 ani ... Petrina29 Petrina29 buna seara ! drept civil lege raspundere minor 12 ani din nou probleme la scoala . am un baietel de 12 ani ( un copil supradotat IQ 147 intelelegere ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni elevi conf. rofuip sau rofui? Dia42 Dia42 Buna ziua. Sunt parinte si ma confrunt cu o dilema. Intre (ROFUIP) - Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar - vezi ... (vezi toată discuția)
Constrangeri din partea angajatorului DVT DVT Buna seara! Am fost angajat la o companie de retail. Dupa boom-ul de vanzari septembrie-decembrie, in ianuarie s-a decis concedierea ultimilor angajati ... (vezi toată discuția)