Multumesc pentru raspunsul prompt!
Stiu ca voi plati in continuare parte din ceea ce este la comun (incalzire in scara blocului de ex.). Ma interesa doar punctual situatia resturilor de tevi de la termoficarea publica, resturi existente intr-un apartament situat la ultimul etaj, prin care oricum nu mai circula agent termic din reteaua publica.
A aparut un afis din partea asociatiei de locatari prin care se instiinteaza ca urmeaza vizita celor de la firma de distributie a agentului termic public. Toti locatarii debransati sunt sfatuiti sa isi izoleze tevile din apartamente, pentru a reduce valorile facturilor ulterioare.
Asadar... faptul ca la ultimul etaj aceste resturi/cioturi de tevi exista duce la o plata suplimentara sau nu?
Locuiesc la etajul 4 in bloc cu 4 etaje, m-am debransat de la reteaua publica si am centrala termica de apartament. Tevile de apa calda au fost taiate si blindate profesionist. Au ramas 2 cioturi de cate 80 cm, care nu sunt izolate termic.
Prin aceste cioturi nu mai are cum sa circule agent termic, deci nu beneficiez de nicio calorie din reteaua publica.
Intreb totusi, pentru ca traiesc in tara tuturor posibilitatilor: este necesar sa izolez termic aceste cioturi, pentru a nu mi se incarca factura cu costul unui agent termic inexistent?
Va multumesc anticipat.