avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Activitate monak

Activitate monak

Răspuns la discuția Partaj intre soti
Am acte si martori ca banii respectivi ne-au fost dati de parintii mei . :)
Nu vreau sa fiu rea, dar .. nu mi se pare normal ca impart jumate - jumate cu sotul meu, atata timp cat contributia mea la cumpararea apartamentului a fost, poate in proportie de 90%
Răspuns la discuția Partaj intre soti
Da, binenteles sotul meu a avut venituri salariale, precum si eu am avut si am in continuare venituri salariale, deci la intretinerea familiei am contribuit amandoi. Punctul sensibil este imobilul actual, care a fost achizitionat in timpul casatoriei, dar a fost cumparat cu bani proveniti de la parintii mei si din vanzarea apartamentului care l-am avut eu inainte de casatorie.
Buna ziua,

Sunt casatorita de 10 ani. Inainte de casatorie eu am avut un apartamant . Dupa casatorie l-am vandut, am accesat un credit bancar si am achizitionat impreuna cu sotul meu un apartament mai mare. Dupa 6 ani, parintii mei ne-au dat o suma de bani cu care am achitat creditul bancar ramas . Apoi am vandut si acest al doilea apartament, si am cumparat altul mai confortabil, diferenta de bani fiind suportata de catre parintii mei. In concluzie , eu am avut initial un apartament, parintii mei mi-au dat diferenta de bani pentru a cumpara imobilul pe care il detin in prezent impreuna cu sotul meu, "contributia" sotului fiind doar perioada celor 6 ani la plata ratelor in baca. Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui partaj , ce cota parte are sotul meu din imobilul pe care il detinem in prezent ? Mentionez ca pot demonstra cu acte si martori faptul ca parintii mei ne-au sustinut financiar.