Buna ziua,vreau sa ma ajutati cu un sfat.
Sunt proprietarul unui apartament,dar blocul fiind nou (2008)nu avem o asociatie de proprietari cu care sa colaboram
Vreau sa va intreb cate apartamente din bloc trebuie sa fie vandute ca sa putem fi preluati de o asociatie?
Mai avem o problema.Acum patronul blocului tine administratia blocului,iar in vara am avut o problema cu ei.Toti cei care nu au avut cheltuielile platite la zi(chiar daca era vb de o singura factura restanta plus una curenta)am avut surpriza sa ne trezim cu apa inchisa si cu apometrele(care se afla pe scara blocului)ridicate.Problema a fost ca nu a trebuit achitata doar apa ,ci toate cheltuielile la zi ca sa putem sa ne primim apomentru inapoi pt contravaloarea taxei de 50 lei.Bineanteles ca in functie de situatia materiala fiecare a avut apa inchisa 3 4 sau chiar mai multe zile.
Acum ne aflam in aceiasi situatie pentru cheltuielile aferente a doua luni(80 pe luna)160 lei suntem amenintati ca daca nu le platim in termen de 5 zile,vor lua din nou apometrele.
Vreau sa imi spuneti daca acesta se poate numi abuz,si ce anume avem de facut in aceasta situatie????