Ai mei au inchiriat in jurul anului 2000 un teren cu destinatia de gradina de la primarie. La acea data contractul de inchiriere s-a incheiat pe suprafata de 100 mp, terenul fiind deja ingradit pentru ca il avusese cineva inainte, contract care se reinnoieste la o anumita perioada de timp.Nu stiu sigur daca atunci au venit si au masurat dar acesta cifra a fost pusa de cei de la primarie. Acum ceva timp a venit o instiintare va veni o firma specializata si vor reface masuratorile mai multor gradini. Au venit , au masurat si la masuratoare a reiesit suprafata de 148 mp. Problema nu este ca s-a refacut masuratoarea, problema este ca am primit o alta instiintare acasa cum ca am de platit suma de 900 si ceva de ron care consta in diferenta de 48 mp pe ultimii 3 ani si penalizari de 240 ron, un anume borderou de debitare. As ruga pe cineva sa isi dea o parere daca este normal sa platesc acea diferenta din urma si mai ales penalizarile atata timp cat eu nu am stiut de suprafata reala a terenului, si mi-am platit impozitul atat cat mi s-a spus ca am de platit.