avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Borderou de debitare creante.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Borderou de debitare creante.

Ai mei au inchiriat in jurul anului 2000 un teren cu destinatia de gradina de la primarie. La acea data contractul de inchiriere s-a incheiat pe suprafata de 100 mp, terenul fiind deja ingradit pentru ca il avusese cineva inainte, contract care se reinnoieste la o anumita perioada de timp.Nu stiu sigur daca atunci au venit si au masurat dar acesta cifra a fost pusa de cei de la primarie. Acum ceva timp a venit o instiintare va veni o firma specializata si vor reface masuratorile mai multor gradini. Au venit , au masurat si la masuratoare a reiesit suprafata de 148 mp. Problema nu este ca s-a refacut masuratoarea, problema este ca am primit o alta instiintare acasa cum ca am de platit suma de 900 si ceva de ron care consta in diferenta de 48 mp pe ultimii 3 ani si penalizari de 240 ron, un anume borderou de debitare. As ruga pe cineva sa isi dea o parere daca este normal sa platesc acea diferenta din urma si mai ales penalizarile atata timp cat eu nu am stiut de suprafata reala a terenului, si mi-am platit impozitul atat cat mi s-a spus ca am de platit.
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
IISupremo, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:58, 28 Februarie 2015
La data inchirierii trebuia sa faceti masuratorile impreuna cu primaria, sa stabiliti tot atunci si suma de plata raportata la suprafata efectiv inchiriata conform expertizei facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie? gina vornicu gina vornicu Buna ziua! Sunt medic de familie in rural si vecinul cladirii dispensarului unde imi desfasor activitatea a ocupat abuziv acum 5 ani 300 mp din terenul ce ... (vezi toată discuția)
Modificare limita de proprietate conform cf razmar razmar Buna ziua, De curand a fost necesara actualizarea unor date la registrul agricol unde mi s-a atras atentia ca suprafata declarata pentru plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Probleme obtinere teren ggabriela ggabriela buna ziua! vreau sa va prezint problema mea, la care sper ca ma veti ajuta cu un raspuns: dupa moartea bunicilor am mostenit impreuna cu sora casa si ... (vezi toată discuția)