avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate virgilvv

Activitate virgilvv

Multumesc de raspunsuri,vroiam sa stiu mai exact pentru ca el imi spunea ca se poate si vroiam sa ma asigur.Sper ca o sa le gaseasca...

Mai am o intrebare:

In acordul pe care l-am primit de la banca lui apare mentiunea ca avansul de 5% cat si diferenta vor trebui virate intr-un cont specificat acolo,cont ce este al executorului judecatoresc.Eu voi face pre-contractul de vanzare cumparare cu propietarul persoana fizica,cum voi proceda cu avansul ce trebuie dat in fata notarului ,dar in contul executorului?

1.Fac mai intai precontractul apoi ma duc si depun la banca cu op avansul in contul executorului banii ?
2.Depun mai intai avansul la banca,apoi ma duc cu o.p la notar sa semnez precontractul ?
3.Semnez precontractull si ii dau avansul propietarului in fata notarului pentru ca sa-i depuna el in contul executorului?

Multumesc
Buna ziua;

Doresc sa cumpar un apartament prin programul prima casa si am urmatoarele nelamuriri..

Apartamentul este ipotecat de catre o banca,apare si in extrasul de carte funciara,iar propietarul are doar actele in copie ale apartamentului plus procura in care fosta sotie isi acordul de vanzare Acesta nu si-a mai platit de mult ratele,fiind obligat sa vanda apartamentul la o anumita suma.

Banca si executorul judecatoresc au dat acordul scris pentru vanzarea apartamentului la o anumita suma cu care eu sunt de acord.Mi-au dat aceste acorduri in original.Pana aici este totul ok.

Problema este ca propietarul nu mai gaseste actele in opriginal avand tot dosarul apartamentului in copie de la banca la care el a facut creditul cand l-a cumparat.

Notarul o sa fie de acord sa semnam precontractul,apoi contractul de vanzare cumparare in baza acelor copii?Este legal?,bine?,pot avea surprize mai tarziu?

Multumesc.