avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate Octavian312

Activitate Octavian312

Daca iti apartine,evident ca da.
Acum sunt lamurit si stiu ce am de facut.
Va multumesc foarte mult pentru tot sprijinul acordat de a lungul acestui parcurs.Sfaturile dumneavoastra au fost extrem de utile.
Inca o data, calduroase multumiri!
Domnule Patrascu,
Eu am fost condamnat la o amenda penala cu amanarea aplicarii ei dupa ce am facut acord de recunoastere a vinovatiei.Incidentul s-a petrecut in data de 13 dec 2014.La acel moment mi s a prelevat o singura proba biologica.Dupa ce am aprofundat mai mult discutiile din forum si mi ati acordat dumneavoastra niste lamuriri am angajat un bun avocat si am facut apel in baza deciziei de neconstitutionalitate a prelevarii unei singure probe in acel interval de timp .Curtea de apel mi a trimis azi minuta prin care mentine pedeapsa ca fiind justificata.Eu am avut si am aceleasi dubii cu rezultatul de aceea am insistat cu acest proces.Doua intrebari as avea daca imi permiteti.
1.Are rost sa mai insist sau sa accept situatia data?
2.Cand am aflat sentinta initial am fost la politie sa ma interesez si mi s a spus ca dupa ramanerea definitiva a sentintei pot sa ma duc sa imi solicit permisul odata cu trecerea a 120 zile de la consumarea faptei fara reexaminare.Este adevarat?
Va multumesc mult de tot!
Răspuns la discuția Dosar penal
Asa am sa procedez,multumesc mult!
11.15 AM
In data de 13 decembrie ora 11.15
Cu scuze si multumiri v-as mai ruga un sfat.
Am primit minuta de informare cum ca sentinta este aceea a amenzii cu amanarea aplicarii acesteia si daca in timp de zece zile nu va fi atacata va ramane definitiva.
Eu am considerat ca ar trebui sa merg mai departe in situatia data acceptand ptr. a-mi recupera permisul(multumesc ptr. sfat si ca ati avut perfecta dreptate) si a merge mai departe dar ma intreba deunazi un apropiat daca nu ar fi cazul sa contest decizia, tinand cont de episodul cu nerespectarea procedurii de recoltare a probelor toxicologice,dubiile mele in privinta rezultatului si dat fiind ca voi ramane cu un cazier patat.
Am raspuns ca poate as complica situatia si as prelungi o stare de lucruri care la final mi-ar putea fi si mai defavorabila deoarece o proba valabila valida cu acest rezultat imi putea aduce o sentinta mai nefericita.
In consecinta as dori sa stiu daca pot fi cu inima impacata acceptand acest deznodamant si a -mi vedea de viata.
Multumesc mult de sfat!
Mult de tot va multumesc!
In momentul de fata sunt in asteptarea pronuntarii instantei.Aceasta aduce sentinta definitiva?Multumesc mult!

Scuze,hotararea definitiva.

Multumesc mult ptr.vestea buna! In aceasta situatie pe cand as putea si cum trebuie sa procedez ptr. a-mi recupera permisul?.Din momentul suspendarii au trecut mai mult de trei luni.