avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate calapodsud

Activitate calapodsud

Buna ziua!
Amurmatoarea intrebare
Sunt copil din prima Casatorie a tatalui.Parintii au divortat si tata s-a recasatorit in alt judet cu o femeie care la randul ei are si ea un baiat dintr-o alta casatorie..
Imobilul cumparat de tata impreuna cu sotia a fost vanduta cu contract vanzare-cumparare la copilul din prima casatorie a sotiei tatalui meu dar ei stau in cont. in apartament numai probabil sa nu am eu pretentii candva la mostenire dupa tatal meu.
Intrebarea mea este daca mai pot eu ataca acel contract si obtine ceva sau nu?
Multumesc
Răspuns la discuția Datorie veche
Eu nu am efectuat nici o plata...ca nu am avut posibilitati...anul asta am depus 100 de roni,dar cum am zis pe contul,pe care am facut descoperitul de credit,nu mai figureaza nici o datorie...iar pe somatia trimisa de recuperatori apare un alt cont la alta banca,doar nr de contract al overdraftului din 2008 ,pe care trebuie mentionat la o eventuala plata.

Dumneavoastra la ce documente va referiti mai sus?
Discuție Datorie veche
Buna ziua.

Poate ma puteti ajuta cu un sfat.
In 2008 am facut o linie de credit la o banca,echivalent a 3 salarii.in valoare de 3000 ron...dupa o perioada am ramas fara loc de munca,nu s-a mai virat nici un leu pe acest cont..cam din 2011...ca anul trecut inainte de craciun sami vine un fel de somatie prin posta de la o firma de recuperari ca datoria de 6900 ron,fata de banca respectiva a fost preluata de ei...Dar daca in 3 zile achit 3700 adica 60%,restul se sterge.....daca nu se inainteaza actele spre avocat pt inceperea executarii.....nici inainte nici dupa asta nu am primit nici scrisoare nici mkr un telefon...pe scrisoarea respectiva a fost nr de telefon,la care nimeni nu raspundea,degeaba sunam....

Acuma intrebarea mea este,ce pote sa se intample,sau cum as putea eu rezolva situatia....sau e adevarat ca se prescie dupa 3 ani? LA BANCA am fost,zic incerc sa platesc,fiecare luna,dupa posibilitati,dar pe contul respectiv nu mai figureaza nici o datorie conform extrasului din ianuarie,anul asta...

Va rog ajutatima cu niste sfaturi daca puteti...

Multumesc