Buna ziua.
Numele meu este Codruta, am 23 de ani si locuiesc in Bucuresti.
Anul trecut am cunoscut un barbat de etnie araba, venit in tara pentru studii la medicina. Am picat intr-o relatie bolnavicioasa, de unde lucrurile au degenerat destul de mult... de la rau.... in mai rau.
Spre finalul povestii, acesta a platit pentru o vacanta o valoare de 150 de euro, sub pretextul ca este o vacanta pentru noi ca sa ne relaxam. Dupa aceasta vacanta, eu urma sa ii inapoiez cei 150 de euro pe care i-a platit la acel timp.
Insa lucrurile au luat o intorsatura total radicala, dupa ce intr-o noapte, acesta m-a acuzat pe nedrept ca l-as fi inselat (el fiind o persoana foarte geloasa din fire) - In secunda doi totul parca a luat foc... a aruncat spre mine cu un pahar plin cu suc, si a continuat sa ma agreseze; mi-a izbit telefonul de perete distrugandu-l, si mi-a umflat buza dupa ce mi-a tras o palma.
In urma acestei experiente eu am ramas cu toti peretii manjiti, telefonul spart, si alte daune prin casa....
Pentru a reconditiona intreaga 'scena' , eu am platit mai mult decat 150 de euro.
Nu am fost la politie, deoarece nu am vrut sa ii stric inceputul de cariera in medicina.
In prezent (dupa aproximativ un an) acesta imi cere cei 150 de euro inapoi, spunand ca sunt o hoata, si ca l-am inselat - amenintandu-ma ca va merge la politie daca nu ii dau banii inapoi.
Ce este de facut in acest caz ?
Imi este frica sa nu inceapa cu acte de vandalism (am o masina in parcare) sau alte iesiri violente.
Ce poate face daca merge la politie ? Cum va judeca politia aceasta situatie ?
Nu este corect sa ii inapoiez niste bani, dupa ce acesta mi-a provocat daune atat materiale cat si morale mai mari decat datoria pe care inca sustine puternica ca o am de platit...