Multumesc mult de raspuns.
Pana cand ajungem acolo, ni s-a spus de la politie ca cel mai probabil va fi din culpa lui.
Pentru ca noi nu putem dovedi prezenta masinii de pe contrasens.
Totusi, as vrea sa ma lamuresc inainte daca familia decedatului are cum sa ne preseze sa scoata mai multi bani de la noi prin partea legala
Familia decedatului are pretentii materiale la noi in valoare aproximativa de 5000 Euro. Ce se poate intampla daca refuzam? putem sa negociem suma aceasta? se poate ajunge in instanta si ei sa solicite o suma si mai mare de atat direct de la noi?
Da, a venit cineva direct spre el pe sensul lui de mers. Persoana decedata a strigat la momentul respectiv sa opreasca pe dreapta si apoi tata nu isi mai aminteste mare lucru. persoana din fata, dreapta, a declarat ca venea din fata masina pe sensul lui de mers...ca nici partea asta nu si-o mai amintea tatal meu. Tatal meu a franat si a pierdut controlul masinii si s-a izbit intr.-un copac. La impact, victima a fost aruncata pe geam.
Precizez din nou ca singura amintire a tatalui este ca cel din spate a strigat sa traga pe dreapta si apoi este totul negru. El nu isi aminteste nici masina care venea din fata. Tot ceea ce stie, este povestiti de cel din dreapta soferului.
Buna ziua,
am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Tatal meu a avut un accident de masina, el fiind soferul, in urma caruia, un domn de pe bancheta din spate si-a pierdut viata. Cel din spate nu purta centura si nici nu se cunostea prea bine cu tatal meu (doar il ajuta intr-o problema).
Tatal meu este vinovat de producerea accidentului, deoarece venea din fata alta masina pe contrasens si a tras puternic de volan si s-a izbit de un copac.
Intrebarea mea este: Cu ce suma poate despagubi firma de asigurari RCA familia persoanei decedate?
Ce pretentii poate sa ridice familia decedatului de la noi? Se tine cont de venitul parintilor mei?