Da, m-am gindit la costurile mari ale procesului, insa le pot cere in instanta plata cheltuielilor de judecata :) Ca sa nu va mai spun ca asa procedeaza si cu alti clienti. Am observat asta pe pagina lor de facebook, unde inca o persoana ii intreba de bani.
Buna ziua,
In luna decembrie, am cumparat de pe un site cunoscut mai multe produse pe care urma sa le primesc in decurs de cel mult 21 de zile. Fara nicio notificare pentru o intarziere sau lipsa produselor in stoc, le-am scris dupa 22 de zile sa-i intreb despre statusul comenzii. Evident, mi-au spus ca lipsesc multe produse comandate din stoc (desi se aflau in momentul cumpararii), iar eu le-am refuzat si pe celelalte, deoarece nu se justifica plata transportului. Mi-au confirmat ca au primit cererea mea si ca imi vor returna banii in cont (pentru ca asa am facut plata) in maxim 15 zile. Insa pina astazi, nici urma de bani. Am scris si la ANPC in acest sens, dar fara vreo rezolvare pina acum. Acum vreau sa-i dau in judecata, iar intrebarea este: care sunt sansele de reusita? Mentionez ca pot face dovada comenzilor, conversatiile pe email, extras de cont etc. Suma totala este de vreo 300 lei, nu este mare, deci nu este vorba neaparat de paguba.