Buna ziua!
Sunt nelamurita, fiindca am patit urmatoarele: sunt studenta in anul III momentan, si in vara anului 2013 si a anului 2014 am lucrat in acelasi loc, timp de 3luni in fiecare vara cu contract de munca pe perioada nederminata. In primul an am primit un act cum ca s-a desfacut contractul de munca in octombrie, insa in anul 2014 (octombrie) mi-au tot promis ca mi-l dau, dar nu l-am primit niciodata, dar m-am gandit sigur ii desfacut... pe cand, azi m-am dus la medic si imi spune ca ieri (03.03.2015) mi-a fost desfacut contractul si ca nu sunt asigurat, pentru ca trebuie sa duc adeverinta ca sunt studenta.. si imi mai spune ca nici in anul 2013 nu doar 3luni am lucrat ci cca pana in aprilie apare ca am lucrat.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce pot sa fac? pentru ca nu mi se pare normal ca ei sa imi mentina contractul de munca, fara nestirea mea, si sa catalogeze "salariul meu" drept cheltuiala, cand defapt le este un venit, dupa care ma gandesc ca nu trebuie sa plateasca impozit..+anul trecut dupa ce mi-au desfacut ei contractul(prin martie-aprilie), pana in iulie am fost neasigurata, si eu nici nu am stiut de asta, si daca as fi avut un accident s-au ceva, din buzunar trebuia sa scot spitalizarea ma gandesc..