Va multumesc pentru raspuns dar cum se stabileste suma exacta apare undeva? Pentru ca mi s-a spus de o suma in cuatum de 30.000 de lei. Lucru ce mi se pare absurd. Pentru ca nu cred ca am consumat de banii acestia.
nNu. Nu a fost niciun act aditional. Scolarizarea a fost pe perioada de 2 ani, dupa incheierea liceului. Dupa care ministerul nu a avut locurile necesare incadrarii in sistem, sistand acest lucru. Incadrarea propriu zisa si inceperea efectiva a muncii a avut loc in 2013, la 2 ani dupa terminarea stud
Buna ziua.
In prezent am contract de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unui minister,deci sunt bugetar. As dori sa stiu,in cazul in care doresc incheierea acestui contract, voi fi nevoita sa suport costurile scolarizarii? Am auzit aceste variante dar concret nu imi spune nimeni nimic. Mentionez ca incheierea contractului a fost facuta in 2013 si imi aduc aminte ca s-a mentionat faptul ca s-a facut pe minim 10 ani intrucat conducerea ministerului considera ca de atat este nevoie pentru a-mi plati costurile scolarizarii.
Va multumesc!