CER AJUTOR ..vad ca nimeni nu este prea interesat de intrebarile mele sau cel putin consider ca nu gasesc raspunsuri ?..atat timp cat gasesc legi care imi dau dreptate ...oare trb sa ma spanzur? sau ??ce sa fac ?????.sunt fortat sa fac un servici din cauza ca nu am vrut sa ma duc la sef sa ai lucrez acasa ..Juristul si directiunea ai da dreptate .. potrivit legilor .eu avand 3 meserii pe rol de munca ..instalator ,portar {supraveghere permanenta} , fochist {supraveghere permanenta} ..........nu primesc nici un bonus ca sunt de servici de craciun sau zile libere de la guvern ........am 49 de ani si stiu sa citesc #-o juristul ne da afara cand mergem cu legi la el .....ce? considera directiunea asa face
.suntem tratati ca?kk.ce garanti am si? unde ar trb sa fac o reclamatie? avand in vedere ca institutia este de stat deci? BANI PUBLICI si cineva ia bani
Buna ziua ,sunt bugetar .as dori sa aflu de la dumneavoastra care este salariul meu, de baza . in fluturas scrie 1345,dar este inclus sporul de vechime de 25 la% un spor national de 250 si un spor de conditii deosebite de 12 % ..deci? salariul meu este de ?? va multumesc :frantic::sorry: imi ramane macar salariul minim? mentionez k am 30 ani de servici si am categoria maxima din cadrul muncitorilor