avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua ,sunt bugetar .as dori sa aflu de la dumneavoastra care este salariul meu, de baza . in fluturas scrie 1345,dar este inclus sporul de vechime de 25 la% un spor national de 250 si un spor de conditii deosebite de 12 % ..deci? salariul meu este de ?? va multumesc :frantic::sorry: imi ramane macar salariul minim? mentionez k am 30 ani de servici si am categoria maxima din cadrul muncitorilor
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2015
marcel66, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 6 Martie 2015
Daca ati avea salariul minim de 975 lei , atunci salariul brut trebuie sa fie de 1586 lei.
(975 + 975 X 25% + 975 x 12% + 250)
SI UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ? LA BIROU JURIDIC?
SI DACA SUNT TRIMIS LA PLIMBARE? CE SA FAC ...VA MULTUMESC
Depuneti o adresa in scris la angajator.
In functie de ce va raspund, aveti posibilitatea sa-i actionati in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza 2015 - ingrijitor personal contractual unitate bugetara duni duni Cum se calculeaza salariul unui ingrijitor in ian. 2015? Salariul din grila de salarizare in vigoare ptr bugetari OG 10/2008 675 lei + spor de vechime 169 lei ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime jenicaprod jenicaprod Sporul de vechime se calculeaza la salariul minim pe economie ? 975 lei x 24 % = salariul de baza sau in cei 975 de lei se include si sporul de vechime? Atunci ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)